Sophia Healing & Reading

verder lezen Healing Arts Therapie

Therapeuten die met de Healing Arts werken, ondersteunen dit proces van zelfgenezing met een doorwerking op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

De Healing Arts Therapie werkt met de innerlijke informatie van de cliënt. De cliënt genereert de informatie en de therapeut geeft een veilige bedding en helpt de cliënt om de nieuwe en soms in eerste instantie ‘vreemde’ informatie, te vertrouwen en betekenis te geven.
Het voelen en doorleven van wat er in het lichaam gebeurt als de innerlijke informatie vrijkomt, is een essentieel onderdeel om oude blokkades blijvend op te lossen en hogere frequenties in het lichaam te integreren. Het lichaam wordt op deze manier energetisch ‘verbouwd’.
De energetische informatie is holistisch en holografisch van aard. Lichaam, Ziel en Geest zijn bij de healing betrokken en iedere healing draagt bij aan het collectieve morfogenetische veld van heelheid en liefde.
Het doel van de healing is altijd het genereren van een hogere lichtenergie van de cliënt, ofwel het verder indalen van het Hoger Zelf in het fysieke lichaam, waardoor er meer liefde, geluk en passie voor het leven ontstaat.
Om de nieuwe energie te kunnen leven is aarding en gronding van de hoge lichtenergie tot in de celstructuur, in iedere vezel van het lichaam, een wezenlijk onderdeel van de therapie.

De frequenties van het Hoger Zelf trillen, door de aard van de tijd, steeds krachtiger door in het menselijk bewustzijn en kunnen makkelijker geïntegreerd worden in het fysieke lichaam, waardoor het zelf genezend vermogen toeneemt.

Steeds meer mensen voelen zich intuïtief aangetrokken door de Healing Arts Therapie en de lichtremedies, omdat zij ervaringen hebben die voorbij gaan aan de dagelijkse werkelijkheid. Bijvoorbeeld door heldere dromen of via bewustzijn van astrale reizen die het fijnstoffelijk lichaam tijdens de slaap maakt. Ook via directe waarneming van andere realiteiten, komen mensen in aanraking met wezens uit andere dimensies. Bijvoorbeeld aardse fijnstoffelijke wezens, zoals kabouters, elfen, gnomen, elementalen en draken. Of buitenaardse (licht)wezens zoals engelen, opgestegen meesters en wezens van andere planeten. De meeste zijn liefdevol en dienstbaar aan mens en aarde, maar er zijn ook wezens met andere intenties waar mensen soms onbedoeld verstrikt in raken. Omdat de andere werkelijkheden nog steeds ontkend worden in het dagelijkse leven door media en dergelijke, is het belangrijk om ondersteund te worden door iemand die thuis is in al deze velden. Een Healing Arts therapeut is getraind om met al deze velden te werken en een cliënt te helpen de overstap te maken van het driedimensionale naar het multidimensionale. De therapeut helpt in het Hier en Nu alle parallelle werkelijkheden weer samen te brengen in een gegrond en liefdevol bestaan.

 

Terug