Sophia Healing & Reading

Reis door de chakra's

Het doel vande cursus Reis door de chakra's is inzicht te krijgen in de eigen chakra's en het leren zorgdragen voor de eigen energie.

In deze cursus staat het verbinding maken met je intuïtie, je ziel en Hogere Zelf centraal. De ziel is de houder van onze levensenergie en deze energie wordt bijeengehouden door de chakra’s. Ieder chakra regeert iemands emotionele, mentale en spirituele welzijn.
De chakra’s zien wij als poorten naar inzicht, groei en bewustwording.

In deze cursus onderzoeken we de invloed van ervaringen, de blokkades en de krachtige mogelijkheden die in ieder chakra opgeslagen liggen. Eventuele blokkades krijgen liefdevolle aandacht, zodat ze kunnen genezen.

Via je intuïtieve waarnemingen leer je je zelf-genezend vermogen kennen, (opnieuw) in eigendom te nemen en te activeren. Een diep gevoel van innerlijk weten, je eigen- wijsheid, krijgt hierdoor weer ruimte. Je leert waar te nemen wat ‘eigen energie’ is en welke energie ‘van de ander’ is. Hierdoor leer je je eigen energetische ruimte (aura en chakra’s) schoon te houden, kun je beter bij jezelf blijven, ben je steviger geaard en heb je meer (levens-)energie tot je beschikking.

Vanaf het hartchakra staat de liefde voor jezelf en het geven en ontvangen centraal. Er is aandacht voor de manier waarop je contact maakt en communiceert.

Deze cursus is het eerste onderdeel in het voorbereidende jaar van de Opleiding
Healing & Reading en kan ook als een afzonderlijke cursus worden gevolgd.

De zeven chakra's

Onderwerpen

Structuur van de cursus

Data 

Algemene voorwaarden