Sophia Healing & Reading

Opleiding Healing en Reading

In de drie jaar durende opleiding Healing en Reading word je opgeleid tot het zelfstandig kunnen geven van healingen en readingen. Als aan alle verplichte onderdelen met goed gevolg is voldaan ontvang je een diploma, waarmee je zelfstandig als healer reader aan de slag kunt.

Om zo zuiver mogelijk als healer reader te kunnen werken, is het belangrijk dat je je bewust bent van je eigen patronen en blokkades en deze daar waar mogelijk op te ruimen. Om de opleiding met goed gevolg te kunnen doorlopen, is het noodzakelijk om een open en liefdevolle houding naar jezelf en je eigen ontwikkeling te hebben. Het eigen groeiproces en het helen van jezelf nemen een centrale plaats in de opleiding in.

Toelatingsvoorwaarden

De opleiding en cursussen zijn voor iedereen toegankelijk die affectiviteit met energetisch werken heeft en zich daarin wil ontwikkelen. 

Het hebben gevolgd van het voorbereidende jaar van de Opleiding Healing & Reading (‘Reis door de chakra’s’ en eventueel ‘Liefdesenergie en Genezen’) of een gelijkwaardige opleiding elders;

Een open houding naar jezelf;
Nieuwsgierig zijn naar je eigen ontwikkeling en die van anderen;
Het vóór aanvang van de opleiding hebben gehad van een actuele aura- en chakrareading.

Structuur van de opleiding

Tijdsinvestering

Aanmeldprocedure

Data eerste jaar start maart 2023