Sophia Healing & Reading

Losmaak-rituelen / Beperkende banden verbreken

Op dit moment start er geen nieuwe groep.

We zijn allemaal verbonden door onzichtbare banden. Er zijn banden die ons binden, blokkeren en verhinderen om te worden wie we echt zijn. Deze banden ontstaan meestal in de kindertijd vanuit je familie, je omgeving, de cultuur waarin je opgegroeid bent, of ze zijn ontstaan door angsten en/ of reacties op gebeurtenissen die jaren geleden hebben plaatsgevonden.

Hierdoor wordt de stroom van liefde, eigenwaarde, het recht om zelf te kunnen bepalen en te voelen ondergesneeuwd. We worden afgesneden van onze innerlijke bron en wijsheid.

In mijn visie ga ik er van uit dat ieder mens afzonderlijk wordt geleid door het Hoger Zelf. Het Hoger Zelf geeft op liefdevolle wijze impulsen tot welbevinden en gezondheid van lichaam en geest.

In deze cursussen gaan we onder leiding van ons Hogere Zelf de weg vrij maken naar je eigen authentieke zelf. Krachtig en liefdevol voelen wie jezelf bent. Gaan staan voor je eigen visie en waarheid. Vrij zijn om te leven naar je eigen inzichten en wijsheid.  

In de visualisatie-oefeningen werken we met symbolen. Symbolen hebben direct toegang tot ons onderbewuste. Hierdoor hebben ze een krachtige helende werking. We gebruiken visualisatiekracht, speelsheid en creativiteit.

De oefeningen uit deze cursus zijn gebaseerd op de methode van Phyllis Krystal, een Amerikaanse psychotherapeute, geschoold in de traditie van Jung en Erikson. Ze schreef verschillende boeken over "Beperkende banden verbreken". Tijdens de cursus krijg je een cursusmap met oefeningen.

Structuur cursus

Onderwerpen

Algemene voorwaarden