Sophia Healing & Reading

Liefdesenergie en Genezen

In deze cursus staat het hartchakra centraal. De onderliggende chakra’s hebben betrekking op onze ervaring binnen onszelf en over onszelf, maar vanaf het hartchakra, worden we betrokken bij onze relaties met onze omgeving.

In ons hartchakra zit een heilige ruimte. Wanneer we deze ruimte betreden, ontstaat er rust, liefde en evenwicht in ons lichaam en onze gevoelslagen. Dit is het gebied waarin we voelend weten, waar we de verbinding met ons Hogere Zelf / Ziel nog meer kunnen verdiepen en waar we uitgenodigd worden ons unieke innerlijke pad te bewandelen. In ons hartchakra ligt een helende bron van onvoorwaardelijke liefde.


Daarnaast is ons hartchakra het energiegebied van liefdesenergie, zelfaanvaarding, relaties, intimiteit, contact, mededogen, vergeving en sensitiviteit.
In deze (vervolg)cursus worden oefeningen en visualisaties aangereikt, die je contact laten maken met en inzicht geven in de werking en het helen van jouw hartchakra. Hierdoor kan je hartchakra zich (verder) openen en kan genezende energie naar lichaams- en levensgebieden stromen die gekwetst en/of geblokkeerd zijn.
In deze cursus gebruiken we deze helende (healing) energie ook naar en voor elkaar.

Deze cursus is een vervolg op ‘Reis door de chakra's’ en is tevens het tweede onderdeel van het voorbereidende jaar van de Opleiding Healing & Reading. Deze cursus kan, als men kennis van de basisbegrippen heeft (gronden, stromen, plaatjes blazen etc.) , ook als een afzonderlijke cursus gevolgd worden.

Het doel van deze cursus is de helende kracht van het hartchakra ontdekken en inzetten in het dagelijkse leven.

Onderwerpen

Structuur van de cursus

Data

Algemene voorwaarden