Sophia Healing & Reading

Healing Arts Therapie

De Healing Arts Therapie is gebaseerd op het zelfgenezend vermogen van de cliënt.

Het menselijk lichaam is een informatieveld, waarin alle informatie van dit leven en alle voorgaande levens zijn opgeslagen. Onverwerkte trauma’s uit vorige levens of uit je kindertijd werken door in het nu en bepalen hoe je reageert op situaties. Deze informatie is opgeslagen in de cellen van je botten, bloed, zenuwstelsel, organen en in je DNA-structuur. Ons dag bewustzijn probeert oude pijn niet te voelen door de aandacht en de adem uit een bepaald gebied weg te houden en op deze manier maar ten dele ons lichaam te bewonen.
Ook hele fijne ervaringen uit andere tijdwerkelijkheden/ dimensies kunnen je het gevoel geven dat het niet fijn is om in een menselijk lichaam te wonen, waardoor een deel van jou niet in je lichaam is.
Dit zijn vaak onbewuste mechanismen, die kunnen leiden tot allerhande lichamelijke of psychische klachten. Het besef dat jijzelf de sleutel bent om iets aan het probleem te doen, brengt mensen voor een sessie bij een Healing Arts therapeut.

Therapeuten die met de Healing Arts werken, ondersteunen dit proces van zelfgenezing met een doorwerking op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

verder lezen