Sophia Healing & Reading

Gevorderde Healing & Reading

Healing & Reading Gevorderden

In 2013 zijn we met een groep Healing & Reading voor gevorderden gestart. Vanaf het basischakra werken we omhoog, het pad van bevrijding en verdieping volgend. Het buikchakra heeft 2 jaar aandacht gehad, waarbij seksualiteit en levenskracht centraal stonden. Ook stond het thema moeders gedurende één jaar centraal.
Nu, in 2018, zijn we aangekomen bij het hartchakra en ik verheug me hierop. Mijn eigen groei en ontwikkeling brengen me iedere keer weer terug bij mijn hart. Daar is de plek waar ik veiligheid, wijsheid en vreugde ervaar.

De boeken van Tara Brach zijn voor mij hierbij een diepe inspiratiebron. (‘Het leven liefhebben door acceptatie’ en ‘Je hart als schuilplaats’).

'Diverse cursussen/opleidingen heb ik gevolgd bij Daniëlla, Sophia Healing & Reading. Na de afronding van zo’n cursus ga ik weer even mijn eigen weg om te constateren dat ik in deze uitdagende maatschappij toch weer langzaam het contact met mezelf en met alle energieën om me heen voel verminderen. De gevorderde healinggroep met, verspreid over het jaar, 5 zaterdagen maken dat ik weer stevig in mezelf kom te staan.
Tevens worden in deze veilige omgeving thema’s op een diep niveau uitgewerkt, mede mogelijk door de ervaring in healing/reading die de deelnemers hebben.
Daniëlla zet een kader neer en beweegt zich binnen dit kader mee met de behoefte van de groep, subtiel leidinggevend. Iedere zaterdag blijft een aangename verrassing van wat er allemaal mogelijk is en hoe sterk groepswerk kan zijn. De resultaten neem ik heerlijk mee in mijn dagelijkse leven….tot de volgende zaterdag'. Lilian

Voor wie

Deze groep is toegankelijk voor (bijna) afgestudeerden van de opleiding Healing & Reading. We werken hierin steeds in blokken van 5 bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zijn op zaterdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur en vinden ongeveer eenmaal per 2  maanden plaats. Je schrijft je steeds in voor één blok met een doorlooptijd van bijna een jaar.

In deze groep wil ik samen met jullie een plek creëren waar je zowel als healer / reader en als mens kunt groeien.

Thema najaar 2018: Het hartchakra - Anahata

In deze nascholing staat het hartchakra centraal. De onderliggende chakra’s hebben betrekking op onze ervaring binnen onszelf en over onszelf. Vanaf het hartchakra worden we betrokken bij onze relaties met onze omgeving.

In ons hartchakra zit een heilige ruimte, een bron van veiligheid en eindeloze liefde. Wanneer we deze ruimte betreden, ontstaan er rust, liefde en evenwicht in ons lichaam en in onze gevoelslagen. Dit is het gebied waarin we voelend weten, waar we de verbinding met ons Hogere Zelf nog meer kunnen verdiepen en waar we uitgenodigd worden ons unieke innerlijke pad te bewandelen. In ons hartchakra ligt een helende bron van onvoorwaardelijke liefde.

Tevens is ons hartchakra het energiegebied van liefdesenergie, zelfaanvaarding, relaties, intimiteit, contact, mededogen, vergeving en sensitiviteit.

Je hartchakra is de plek waar je voelt en beleeft. Rondom het hart is een krachtig elektromagnetisch veld. Dit veld communiceert met de (hart)velden van  mens, dier en natuur. Vanuit het hartchakra vindt ook manifestatie plaats.

'Met veel plezier neem ik deel aan de cycli voor gevorderden. Goede bijscholing op het vlak van healing en reading is belangrijk. Vooral jezelf kennen, blinde vlekken kennen en transformeren is noodzakelijk om al werkend de ander helemaal te kunnen zien. Het programma van de lesdagen is altijd verrassend en gevarieerd. De visualisaties vind ik heerlijk om thuis nog vele malen te herhalen. Het is “thuiskomen”. Daniella schept een sfeer waarin ik mezelf mag zijn. De groep is ondersteunend. We zijn nieuwsgierig, naar onszelf en de ander. Vertrouwen schept veiligheid. 

Het hartchakra gaat nu nader verkend worden. Ik heb er zin in'! Monique

Onderwerpen:

Data: 3 november, 19 januari, 16 maart, 18 mei en 8 juni.
          Op 29 juni staat de reserve datum gepland

Tarieven