Sophia Healing & Reading

Creëren van uit je bronnen

Op dit moment start er geen nieuwe groep.

Steeds vaker hoor je over creëren. Het creëren van je eigen werkelijkheid. Dat jij jouw leven zoals het er uitziet gecreëerd hebt. Hoe je een beter leven kunt creëren. 

Creëren is een proces wat zich voor een groot deel onbewust voltrekt. Het is mooi om daar meer bewustzijn op te krijgen, waardoor je  meer hand in hand met je Ziel of je Hogere Zelf vorm kunt geven aan jouw leven.

Zoals John Kalse, één van mijn voormalige leraren, zei: “In ons is een energie, de zielsenergie, die staat te popelen om vorm aan te nemen. Deze energie stroomt door het veld van jouw vibraties en neemt in overeenstemming daarmee buiten je vorm aan”.

Deze training bestaat uit 4 zaterdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur, waarin verschillende aspecten van het creatieproces aan bod komen zoals:

Doel van de oefeningen en visualisaties is, om nog meer bewust in verbinding te komen met jouw scheppingsbronnen. Blokkades in jezelf helder te krijgen en deze te helen, zodat je met meer vreugde jouw leven in eigendom kunt gaan nemen en vorm kunt geven aan jouw scheppingsproces. 

Op dit moment start er geen nieuwe groep.