Sophia Healing & Reading

Aura en chakra healing

Een healing is het terugkeren naar een staat van balans (harmonie) en welbevinden. Tijdens een healing helpt de healer de ander terug te keren naar een staat van heelheid en welbevinden.

De healer stelt zich in op de subtielere energieën ( de aura en de chakra's).
Ze neemt waar hoe de aura en de chakra's zich verbinden met het lichaam en hoe de energie en levenskracht (vitaliteit) stroomt.

Deze energiestroom kan door verschillende redenen geblokkeerd zijn. De blokkades kunnen zich in lichamelijke - en/of psychische klachten uiten.

De healer legt haar handen op diverse plekken boven het lichaam of -met een zachte aanraking -op het lichaam. Dit kan aanvoelen als tintelen, druk, temperatuurverschillen of een subtiel trillen.

Tijdens een healing is het belangrijk dat ontvanger van de healing bewustzijn krijgt op zijn of haar blokkades. Waar komen deze vandaan, hoe worden ze in stand gehouden. Een verandering in bewustzijn creëert een verandering in het energiesysteem. Een verandering in het energiesysteem ontstaat voordat er een verandering is op het fysieke vlak. Tijdens de healing wordt belemmerende energie afgevoerd en komt er ruimte om genezende energie toe te laten. Hierdoor wordt het natuurlijke genezingsproces geactiveerd.

Een healing helpt om te onthaasten, het afweersysteem te ondersteun, spanning af te voeren, blokkades op te heffen en het evenwicht in lichaam en geest te herstellen.

Een healing kan zittend of liggend plaats vinden. Je houdt je kleding aan, met uitzondering van knellende kledingstukken en schoenen. Tijdens en na de healing kunnen er emoties vrijkomen. Het is goed om na een healing extra water te drinken.

Een healing duurt ongeveer 1 uur.